Top 2000 Coverband Orphan-P

Bio

Orphan-P is een Top 2000 coverband en speelt een scala aan hits waarbij IEDEREEN uit z’n plaat gaat! Van klassieke pop en rock tot ballads, van meezingers tot meeswingers. Orphan-P brengt alles wat je wilt horen uit het knalrepertoire dat zij bezitten op een verrassende, eigentijdse manier!

De leden van de groep hebben als muzikanten binnen verschillende muzikale genres meegewerkt aan (studio)projecten, musical- en koorbegeleidende combo’s en bands voordat zij in 2011 gezamenlijk als ‘Orphan-P’ verder gingen.

Orphan-P wordt in 2011 opgericht als projectband. Na een succesvol Top 2000 concert in Weesp gaat de band verder met Marloes Smit (o.a. Dreamcast) als zangeres van de groep. Het tweede Top 2000 concert is een nóg groter succes en vormt dan al een vaststaand gegeven in Weesp in de week tussen kerst en oud en nieuw. Omdat de chemie tussen de leden van de groep zo vanzelfsprekend is gebleken gaat de band over van projectband in coverband en wordt menig podium in Nederland beklommen.
In 2016 heeft de band na 5 jaar afscheid genomen van Siebo Wesdorp en vindt al snel in Marcello Briganti (o.a. The Billy Joel Experience en The Amsterdam Blues Company), die dan al enige tijd de rol van Siebo heeft waargenomen, een waardig opvolger.

Back to top