Press

Over Orphan-P

Orphan-P is een allround coverband en speelt een scala aan hits waarbij IEDEREEN uit z’n plaat gaat! Van klassieke pop en rock tot top 40 en ballads, van meezingers tot meeswingers. Orphan-P brengt alles wat je wilt horen uit het knalrepertoire dat zij bezitten op een verrassende, eigentijdse manier!

De leden van de groep hebben als muzikanten binnen verschillende muzikale genres meegewerkt aan diverse (studio)projecten, musical- en koorbegeleidende combo’s en bands voordat zij in 2011 gezamenlijk als ‘Orphan-P’ verder gingen.

Orphan-P wordt in 2011 opgericht door Sjoerd Zegwaard, Dennis van Amstel en Gerard van Amstel. Het drietal heeft op dat moment al enige muzikale projecten samen gedraaid en de klik tussen deze heren is een bewezen feit. De behoefte is dan ook groot om samen een band te beginnen. Muzikanten die zij op hun muzikale pad zijn tegengekomen worden aan de band toegevoegd. Zo neemt Sjoerd zijn neef Henk Noorland mee voor de zangsectie, Gerard haalt bassist Siebo Wesdorp erbij en Dennis gitarist Niek van Doorn. Naast Henk komt Natascha Niessink, een gezamenlijke muziekvriendin van Gerard en Dennis, de zangsectie versterken.
Na een succesvol eerste concert in Weesp gaat de band verder met Marloes Smit, familie van Gerard en Dennis, als zangeres van de groep. Het tweede concert met als thema ‘Top2000’ is wederom een grandioos succes en vormt dan al een vaststaand gegeven in Weesp in de week tussen kerst en oud en nieuw.
In 2016 heeft de band na 5 jaar afscheid genomen van Siebo Wesdorp en vindt al snel in Marcello Briganti, die dan al enige tijd de rol van Siebo heeft waargenomen, een waardig opvolger.

Mediatheek

Foto’s : René van der Koelen (www.fizeye.nl)

Foto’s : René van der Koelen (www.fizeye.nl)

Contactgegevens

info@orphan-p.nl

06-25300870

Artikelen

Orphan-P komt in actie voor Serious Request
Serious Radio Interview
Een feestje bouwen voor 3FM Serious Request
Orphan-P geeft huiskamerconcert
Weesper band Orphan-P komt weer met Top 2000 concert
Orphan-P begeleidt popkoor
Door verschillende generaties komen we op leuke ideeën